Överraskning.

På söndag ska min fina vän få sin 30-års present. Ska bli så himla mysigt och kul. Bland annat ska vi på bo hotell. Ja det kan jag avslöja för det vet hon redan. Ska bli härligt att lyxa till det och skämma bort för det är hon värd alla dagar i veckan. Min tvillingsjäl. Min syster.

Älskar dig.
Gammalt foto. Jag till höger.

Lätt som en fjäder.

Just nu känner jag mig lätt som en fjäder. Efter många tuffa kamper. Insikter och värderingar om hur jag värdesätter min tid här i livet och hur jag vill att mitt liv ska se ut faller på plats. Planer och uppsatta mål likaså. Jag är glad att jag alltid kan vakna med ett leende på läpparna oavsett om gårdagen försökt tackla ner mig och är lyckligt lottad som omringas av ödmjuka och kärleksfulla människor som gör livet lättare att leva. 
 
Var dag har nya möjligheter. Fånga dem.


DIY - klädupphängning.

Har gjort min rensning i garderoben för denna säsong. Så himla skönt att bli av med allt som hängt oanvänt en längre tid. Det mesta skänks bort. Resten packas ner för att göra rum åt höst och vinter plagg. Så nu är allt stickat och annat som används mest just nu på plats. Denna garderobslösning hamnar på min DIY lista. Skruva upp några krokar i taket och häng upp en grov kedja.

Tadaaaaaaa.